Wednesday, February 25, 2015

Usaha tambahan merawat kanser

Perasaan tiba-tiba didiagnos dengan penyakit kanser pasti sesuatu yang sukar untuk digambarkan.

Saya masih ingat dulu waktu saya belajar, dada saya sakit. Saya buat pemeriksaan. Dr. X-ray..nampak sesuatu dalam ukuran 1cm. Tak pasti apa, tapi perlu pemeriksaan lanjut.

Waktu tu saya bayangkan, salah satu kemungkinan adalah kanser. Waktu tu sukar nak gambarkan perasaan saya. Kosong. Rasa takkan hidup lama dah. Sedih. Tertekan.

Waktu saya nak sambung belajar seterusnya. Bila x ray sekali lagi. Dah takda benda yang dikesan sebelum tu.

Saya juga pernah alami pengalaman keluarga terdekat saya menghidap kanser. Pengalaman kawan sekerja yang sangat baik, yang turut tiba-tiba didiagnos menghidap kanser. Pengalaman senior universiti yang saya hormati dan banyak berkongsi ilmu, tiba-tiba di diagnos dengan sakit kanser.

Saya sebenarnya tak sanggup nak menjual produk suplemen/ubat kepada pesakit kanser. Bimbang seolah mengambil kesempatan. Dan saya bukanlah orang yang ada ilmu perubatan.

Saya yakin anda yang menghidap kanser atau jika ada keluarga anda yang menghidap kanser..pasti akan cari seribu satu usaha untuk mengubatinya.

Saya yakin jika anda google, anda akan jumpa antara usaha yang anda boleh buat adalah dengan cuba menggunakan Vivix.

Produk ni agak mahal dan ia antara produk eksklusif di kalangan produk-produk kesihatan dari jenama yang sama.

Jika anda google, anda akan dapati banyak testimoni dan maklumat berkenaan produk ni.

Setelah anda buat kajian sebaiknya, yakin akan khasiat produk ni dan mahu cuba sebagai salah satu usaha tambahan untuk merawat sakit kanser anda atau ahli keluarga anda. Dan anda ada sedikit kemampuan kewangan. Anda boleh hubungi 014-9000 172 untuk dapatkan produk Vivix.

Semoga anda cepat sembuh.

Saturday, February 21, 2015

Mana Nak Dapat Baby Herbal Cream Tropika

Baby herbal cream tropika memang antara produk hangat di pasaran sekarang. Ibu-ibu yang ada masalah anak kembung perut, selsema, pernafasan tersekat-sekat patut cuba guna krim ni sebagai salah satu usaha untuk melegakan masalah yang di hadapi anak-anak anda.
Testimoni-testimoni keberkesanan produk ni banyak dikongsikan di blog dan facebook.
Di surat khabar dan majalah pun banyak iklan tentang krim ni.
Kadang-kadang krim ni susah nak dapat di kawasan berdekatan anda.
Jadi saya bantu anda untuk mudahkan dapat baby herbal cream tropika di kawasan-kawasan berikut: 


  1. *Hubungi 012-898 4520 untuk menjadi agen jualan atau agen dropship
    *Maklumkan kepada 012-898 4520 sekiranya tiada agen di kawasan anda

  2. JOHOR

    Johor Bahru
    Mutiara Rini
    013-7909906
    (Nur)
    Taman Tun Aminah
    013-7909906
    (Nur)
    UTM Skudai
    013-7909906
    (Nur)

    Kluang
    Simpang Renggam
    013-7909906
    (Nur)
    Kota Tinggi
    011-33048499 (Pn. Hajar)
    Pontian
    Pontian
    013-7909906
    (Nur)
    Benut
    013-7909906
    (Nur)


    KEDAH
    Kota Setar/Alor Setar
    019-4113834
    (Nuraini);
    013-9880778 (En. Suhaib);
    Anak Bukit
    019-4113834
    (Nuraini)
    Istana Anak Bukit (sekitar)
    019-4113834
    (Pn. Nuraini)
    Kepala Batas
    019-4113834
    (Nuraini)
    KMC (sekitar)
    019-4113834
    (Pn. Nuraini)
    Kompleks Al-Bukhary
    013-9880778
    (Suhaib)
    Langgar
    013-9880778
    (Suhaib)
    Pumpong
    019-4113834
    (Pn. Nuraini)
    Shahab Perdana
    013-9880778
    (En. Suhaib)
    Stadium Darul Aman
    013-9880778
    (En. Suhaib)
    Taman Stadium
    013-9880778 (En. Suhaib)

    Kuala Muda
    Sungai Petani
    014-6380699 (Faiq)
    Bedong
    014-6380699 (Faiq)

    Kubang Pasu
    Jitra
    011-11551504
    (Pn. Hidayah)
    Sintok
    017-5197898
    (Pn. Maznim)/ 017-3168908 (En. Hanif)
    Kodiang
    017-3168908 (En. Hanif)
    Changlun
    017-5197898
    (Pn. Maznim)/ 017-3168908 (En. Hanif)
    Bukit Kayu Hitam
    017-5197898
    (Pn. Maznim)/ 017-3168908 (En. Hanif)
    Bandar Darul Aman/Tanah Merah
    011-11551504
    (Pn. Hidayah)



    KELANTAN
    Bachok
    Nazeefah (012-9639457)
    Gua Musang
    011-16953401
    (Pn. Nor Anida)

    Kota Bharu
    013-5017998 (Pn. Hidayah)

    Asmara Beauty Salon, Wakaf Bharu
    (018-2101069)
    - (Di trafik light dari Pasir Pekan menghala ke Tumpat, belok ke kiri, jalan masuk ke stesen keretapi)
    - (GPS: 6.120819, 102.206592)
    http://goo.gl/SJHRQz
    Kubang Kerian
    013-5017998 (Pn. Hidayah)
    Pasir Tumboh
    013-5017998 (Pn. Hidayah)

    Machang
    011-16953401 (Pn. Nor Anida)
    Pasir Mas
    013-5017998 (Pn. Hidayah)
    Pasir Puteh
    Nazeefah (012-9639457)
    Tanah Merah
    011-16953401 (Pn. Nor Anida)


    MELAKA
    014-866 8364
    (Pn. Nadiah)


    NEGERI SEMBILAN

    Port Dickson
    017-5788039 (En. Salman)
    Sendayan
    017-5788039 (En. Salman)
    Seremban
    017-5788039 (En. Salman)
    Seremban
    013-6032713 (Nurulnajaa)
    Seremban 2
    013-6032713 (Nurulnajaa)
    Senawang
    013-6032713 (Nurulnajaa)
    Tampin
    012-67226323 (Pn. Angeline)


    PAHANG

    Kuala Lipis
    011-10970499 (Pn. Rohana)
    Temerloh
    019-9024484 (Pn. Norfaeza)


    PERAK

    Ipoh
    012-5971245 (Pn. Sharifah)
    Parit
    012-9758009 (En. Adam)

    Seri Iskandar
    012-5971245 (Sharifah)
    012-9758009 (En. Adam)


    Grik
    019-5506671 (Pn. Zahidah)
    013-4018608 (Pn. Syafia)

    Manjung
    013-3118196 (Pn. Norsham)

    Teluk Intan
    012-9758009 (En. Adam)


    PERLIS
    Arau
    019-5527683 (Nadhirah)
    Kangar
    019-5527683 (Nadhirah)
    Mata Ayer
    013-3955360 (En. Syawal)
    Beseri
    013-3955360 (En. Syawal)
    Santan
    013-3955360 (En. Syawal)



    SABAH
    Ranau
    016-8293617 (Pn. Jilly)
    Keningau
    016-8146010 (Pn. Cheong)
    Kota Belud
    014-6181752 (Maskinah)
    Labuan
    016-8373798 (Suzan)
    Putatan
    016-3922293 (Pn. Jane)
    013-8632336 (Pn. Hasna)
    Sandakan
    Untuk jadi agen hubungi 012-8984520
    Sepanggar
    016-3922293 (Pn. Jane)


    SELANGOR

    Ampang
    011-16401716 (En. Bob)
    Batu Caves
    011-16401716 (En. Bob)
    Damansara
    016-2898797/
    017-3827806 (Sagun)
    Kayu Ara
    016-2898797/
    017-3827806 (Sagun)
    Selayang
    011-16401716 (En. Bob)
    Sentul
    016-2898797/
    017-3827806 (Sagun)/ 011-16401716 (En. Bob)
    Gombak
    011-16401716 (En. Bob)
    Shah Alam
    013-4355352 (Pn. Farhana)
    017-9636296 (Imran)
    Klang
    013-4355352 (Pn. Farhana)

    Subang
    013-4355352 (Pn. Farhana)

    Ulu Selangor
    Kuala Kubu Bharu, Rasa, Batang Kali, Serendah
    011-10655494 (Pn. Zarifth)
    Ampang
    011-16401716 (En. Bob)


    KUALA LUMPUR
    011-16401716 (En. Bob)
    Rawang
    019-3844478 (Noraznizah)
    011-10655494 (Pn. Zarifth)

    PUTRAJAYA
    Presint 4
    019-4000914 (Liyana)
    Presint 9
    019-4000914 (Liyana)


    SARAWAK
    Kuching
    014-5165029 (Adilah)
    Bau
    014-5165029 (Adilah)
    Bintulu
    016-8072748 (Norarfah)/013-7015494 (Hafiz)
    Sibu
    013-8222780
    (Pn. Halimah)
    Kota Samarahan
    014-5165029 (Adilah)



    TERENGGANU
    Besut
    013-5483022 (Faiq)
    Chendering
    013-4018608 (Pn. Syafia)
    Dungun
    019-9236755
    (Pn. Mariyah)
    Gong Badak
    014-5678620 (En. Haziq)
    Hulu Terengganu
    013-7626754 (Pn. Fathiah)
    Hulu Terengganu
    013-4018608 (Pn. Syafia)
    Kuala Terengganu
    013-7626754 (Pn. Fathiah)
    Kuala Terengganu
    013-4018608 (Pn. Syafia)
    Kuala Terengganu
    012-9905661 (Pn. Fatimah)
    Marang
    013-7626754 (Pn. Fathiah)
    Setiu
    013-4018608 (Pn. Syafia)
    Rusila
    013-4018608 (Pn. Syafia)
    Chendering
    013-4018608 (Pn. Syafia)





SURIAF ENTERPRISE (UA0009216-K)
Lihat senarai agen COD kami di 13 negeri:





Negeri Sembilan: http://goo.gl/YyU8Qp




Pulau Pinang: http://goo.gl/df9YtH





Artikel lain yang berkaitan:

Page Facebook Krim Herba Tropika COD

Ibu Bapa Ini Rasa Lega Selepas Sapukan BayiMereka yang Batuk dan Selsema dengan Baby Herbal Cream Tropika

Ibu Bapa Ini Lega Apabila Bayi Mereka Kurang Kembung Perut dan Muntah-muntah Selepas Menggunakan Baby Herbal Cream Tropika

Anda Tertanya-tanya Apa Kandungan Bahan dalam Baby Herbal Cream Tropika?

Baby Cream for Cough and Flu

Page Facebook Baby Herbal Cream Tropika Kedah, Penang, Perlis

Nombor Rujukan KKM untuk Produk Baby Herbal Cream Tropika

Anda juga mungkin meminati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...